مشاوره حقوقی رایگان - مسدودی چک

باسلام و وقت بخیر
پیشاپیش ممنونم بابت مطالعه و پاسخ های شما

بنده ماشین پراید رو دادم مکانیکی و مبلغ 8 تا13 ت پیش بینی خرج کردند
بعد از تعمیر مبلغ 23.5 درخواست کردن با فاکتور های ک مهر ندارد و فقط امضا دارد

ماشین تحویل شده و بعد از چند روز مشکلاتی از جمله روغن ریزی و ... برای ماشین ایجاد شده که مکانیک میفرمایند مشکل از کیفیت جنس ها هست و کل لوازم را هم خودشان خریده اند .
طی مساعدت بنده و امروز 4ردا کردن ایشان برای تعمیر و عیب یابی مجدد به اختلاف خوردیم
حالا 3 فقره چک دارم که میخواهم مسدود کنم تا ماشینم تعمیر شود و فاکتور ها توسط صنف بررسی شود
راه حل مسدودی چک ها و بررسی فاکتور ها چیست ؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام ابتدا به اتحادیه مراجعه نمایید
و بعد شکایت نمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی بدوا درخواست تامین نمایید تا خودرو مورد کارشناسی قرار بگیرد و عیوب معین گردد و سپس دادخواست مطالبه خسارت تنظیم نمایید و موضوع را نیز به اتحادیه گزارش دهید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام دادخواست مناسب تقدیم و تقاضای دستور موقت کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق بانک می توانید موضوع را پیگیری کنید.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

شکایت از مکانیک و اخذ دستور عدم پرداخت چک

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

راه حل ندارد شما نمی‌تونید چک خودتان را مسدود کنید فردی که چک شما دست وی است باید پولش پرداخت شود و ارتباط شما و مکانیک و دیگران ارتباطی ندارید و اگر این کار را کنید مرتکب جرم شده اید