مشاوره حقوقی رایگان - مالکیت خانه

باسلام پدرم زمان حیات به همه وراثش خانه و زمین داده و خانه ای که برای خودش بوده شفاهی وصیت کرده بعد از فوت مادرم به من برسد امابرادر بزرگم خانه رابه نام مادرم زده بدون اطلاع من وسند دهیاری گرفته.
حال من چگونه میتوانم ادعای مالکیت بعدازمادرم داشته باشم؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام مالک خانه مادر شما میباشد و باید مادر ، خانه را به شما انتقال بدهد و

و وصیت شفاهی باید اثبات گردد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی پدرتان قبل از فوت می توانستند اموال خود را بنام هر کسی که دلشان می خواست انتقال دهند و در این خصوص متاسفانه نمی توانید ادعایی داشته باشید مگر اینکه اثبات نمایید پدرتان در این برهه زمانی محجور بوده اند ،
در خصوص وصیت شفاهی پدرتان متاسفانه تا یک سوم اموال ایشان اگر بوده باشد صحیح است و در خصوص مازاد خیر
شما بهتر است از طریق سایت با من تماس بگیرید چون موضوع نیاز به گفت و گوی متقابل دارد و سوالاتی باید از شما پرسیده شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر مدارک کافی دارید می توانید طرح دعوی کنید در غیر این صورت کاری نمیشه کرد.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در صورت در اختیار داشتن مدارک اقامه دعوا کنید.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

وصیت شفاهی درصورتی قبول است که وراث تنفیذ کنند یا دو نفر شاهد داشته باشی و به دادگاه دادخواست بدهی