مشاوره حقوقی رایگان - از ثلث مال پدرم می توانم جهيزيه بگيرم؟

باعرض سلام
پدرمن٢ماهيه فوت كردن و وصيت شون زبوني بوده وهيچ نوشته اي نيست
برادرم ازدواج كرده وخانه ومحل كارش براي پدرم است من دانشجو هستم ومجرد مي خواستم بدونم از ثلث مال پدرم مي تونم جهيزيه بگيرم يا نه؟ ممنون

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی متاسفانه قانون در این خصوص موردی را پیش بینی نکرده است ولی می توانید با توافق سایر ورثه اقدام به این کار نمایید در غیر این صورت به اندازه سهم الارث خودتان ارث می برید و می توانید با سهم الارث خودتان اقدام به خرید جهیزیه کنید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اول گواهی انحصار ورثه بعد تایید وصیت بعد پرد اخت مالیات و پرداخت بدهی های پدر به دیگران مثل مهریه مادر بعد برداشت از اموال

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام جهیزیه خیر
وصیت شفاهی باید احراز و اثبات گردد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر نمی توانید
سهم الارث خود را طبق قانون می توانید مطالبه کنید

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام و عرض ادب
خیر ، امکانپذیر نیست . فقط میتوانید سهم الارث خود را مطالبه کنید .

محمدحسین انصاری مهیاری

جناب آقای محمدحسین انصاری مهیاری :

درود بر شما با ارائه گواهی انحصار وراثت درخواست‌تقسیم‌ترکه‌نماید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

وصیت شفاهی باید در دادگاه اثبات گردد...

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

به صورت قانونی خیر مگرآنکه پدرتان وصیت کرده باشند

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

ابتدا وصیت باید در دادگاه اثبات و تایید شود

زينب  زالي

زينب زالي :

بدوا تنفیذ وصیت
بعد موافقت وراث

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی در صورت موافقت و رضایت سایر وراث امکان پذیر است درغیر اینصورت می بایست دادخواست اثبات و تنفیذ وصیت طرح و ادله خود را ارائه دهید

یک وکیل :

با سلام
امکان تهیه جهیزیه از ثلث ماترک وجود ندارد ولیکن در صورت اثبات وصیت شفاهی پدر ، باید برابر وصیت نامه عمل شود.

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

اگر وراث رضابن بدن بله چون وصیت شفاهی بوده

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از سهم الارث خود میتوانید مطالبه کنید

مینا احمدی

مینا احمدی :

اگر وصيت نامه ايي نسبت به ثلث اموال نباشد خير

سعید باروح

جناب آقای سعید باروح :

شما از میزان سهم الارث خودتان می توانید برداشت کنید

جواد قدرتی

جناب آقای جواد قدرتی :

با سلام چون لفظی بوده است اعتباری ندارد