مشاوره حقوقی رایگان - مدت زمان و محل بازداشت فرد محکوم بعد از صدور رای قطعی در تجدید نظر

با سلام
ایا بعد از صدور رای قطعی در تجدید نظر بلافاصله فرد محکوم شده باید بازداشت شود؟ مثلا اگر بعد از محکومیت قطعی از تجدیدنظر از شاکیش رضایت بگیرد و بخواهد برای اعمال ماده 483 و برای درخواست تخفیف و تجدیدنظرخواهی به شعبه تجدید نظر مراجعه و درخواستش را ثبت کند؛؛؛ آیا او با وجود انکه هنوز پرونده در همان شعبه تجدیدنظر هست؛؛؛ در انجا (در شعبه تجدیدنظر) بازداشت میشود؟
یا تا زمانی که پرونده از تجدیدنظر به اجرای احکام نرود و در آنجا ثبت نشود او بازداشت نخواهد شد و بازداشت محکوم در دادسرا انجام میشود؟

پاسخ ها :

عادل بابایی

عادل بابایی :

سلام خیر پرونده باید به دادسرا ارجاع شود

یک وکیل

اجرای حکم قطعی با اجرای احکام هست رضایت پس از حکم قطعی میتواند در هر مرحله ای باشد