مشاوره حقوقی رایگان - وثیقه

آیا سندی را که به عنوان وثیقه برای متهمی در دادگاه میگذارند در صورت محکوم شدن متهم و تحویل دادن آن به دادگاه سند آزاد میشود یا تا پرداخت دین متهم به شاکی سند گیر است؟
درصورت نداشتن امکان مالی متهم در پرداخت دین خود به شاکی آیا سند شما را توقیف میکنند؟
در صورت فرار متهم آیا به وثیقه گذار حکم جلب سیار میدهند؟

پاسخ ها :

حسین صوفی

حسین صوفی:

با سلام با تحویل متهم سند رفع بازداشت شده .....و نهایتا در صورت اخطار دادگاه و حاضر نشدن متهم سند توقیف می گردد
در خصوص قسمت اخیر سوال هم رویه اکثر دادگاه ها صدور جلب سیار می باشد

یک وکیل

سلام. در صورت تحویل متهم به مرجع قضایی سند شما آزاد میگردد و در صورت فرار متهم معمولا جلب سیار صادر می شود