مشاوره حقوقی رایگان - مسدود بودن یارانه

من سرپرست یک خانواده 3نفره هستم چند سال پول یارانه به حسابم می اید ولی حسابم از طرف دادگاه مسدود شد چکار کنم حسابم باز شود یک کارکره ساده هستم. مرسی

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

مسدودی حساب یارانه تخلف است می توانید به اجرای احکام اعلام کنید تا آزاد شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
همسر و فرزندان شما می توانند یارانه خود را جدا کنند.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام باید علت توقیف حساب بانکی مشخص گردد و سپس بر اساس آن اقدام نمابید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید علت توقیف حساب بانکی مشخص شود و در جهت رفع آن باشید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
به شعبه مربوطه دادگاه جهت رفع مسدودی مراجعه کنید .

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق اجرای احکام مربوطه پیگیری کنید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

از شعبه اجرای احکام دستور دهنده پیگیری کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
برای رفع مسدودی باید بدوا علت مسدودی را مرتفع کنید ،
بهتر است همسر و فرزندان شما برای رفع مسدودی یارانه خودشان از اجرای احکام دادگاه پیگیری لازم را انجام دهند

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

باید مشخص شود دلیل مسدودی حساب شما چیست

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

باید دید به چه علت حساب فوق مسدود شده است اگر بابت دیون خود به اشخاص دیگر حساب مسدود شده تا زمانی که به طور کامل پرداخت نشده است رفع انسداد نمی گردد مگر اینکه دادخواست اعسار بدهید که مشکل قبول می کنند

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

به مرجع توقیف کننده مراجعه وبا احرای حکم موجبات رفع مسدودی رارایجاد نماید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
نزد قاضی به دستور مسدودی اعتراض نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام باید تشریف ببرید موضوع مسدودی را رفع نمایید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛؛

برای رفع مسدودی مراجع قضایی و پلیس فتا ابتدا باید به بانک مراجعه کرد و نامه‌ سیستم قضایی را که باعث مسدودی حساب شده از مسئول بانک گرفت. بعد هم به دادگاه یا پلیس فتا مراجعه کرد.

در سایر موارد مانند ضمانت وام و اداره ثبت و چک بلامحل هم واضح است که باید نسبت به برطرف شدن شکایت و جلب رضایت شاکی اقدام کنید و یا در انتظار صدور رای حکم دادگاه بمانید ضمن اینکه اگر حساب شما از طریق سایت شرط‌بندی مسدود شده بایستی به دادستانی کل کشور در تهران مراجعه و چنانچه بار اول باشد با اخذ تعهد از شما و انجام امورات اداری حساب شما رفع مسدودی خواهد شد.

مرضيه  ميرزاخاني

سرکار خانم مرضيه ميرزاخاني :

سلام یارانه فقط خودشما قابل توقیف است، میتوانید درخواست رفع توقیف برای افراد تحت تکفل نمایید