مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری و گرانفروشی

سلام. بابت لوله بازکنی مبلغ 2.650.000 تومن ( 1 میلیون نقدی و الباقی آن را با دستگاه پوز که همراه خود داشت کشیدم ) پرداخت نمودم و وعده نمود که فردا فاکتور هزینه برایم بیاورد. طبق استعلام تلفنی از اتحادیه مبلغ 2 میلیون تومن زیادی پول کشیده است. با توجه به اینکه فقط از نامبرده یک شماره تلفن ثابت و شماره موبایل دارم، امکان شکایت به شورای حل اختلاف را دارم؟ از نامبرده آدرس و نیز فاکتور پرداختی ندارم.

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله میتوانید استرداد وجه را بخواهید اول اظهارنامه بدهید و اگر افاقه نکرد دادخواست مربوطه را ثبت کنید