مشاوره حقوقی رایگان - تبدیل سند از شش دانگ به مشاع

با سلام
تبدیل سند از شش دانگ به مشاع امکان پذیر است؟
اگر امکان پذیر است لطفا راه و روش رو بگید.
سپاس

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود آری امکان پذیر است اگر مالکین چند نفر شوند

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

در صورت وجود مالکین متعدد امکان پذیر است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله از طریق اداره ثبت اسناد و املاک می توانید تقاضای تفکیک نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله سند شش دانگ به چند سند مشاعی به اسم دیگران تنظیم خواهد شد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

بله میتوانید بخشی از سهم ششدانگ را به شخص دیکری واکذار تا حالت مشاعی پیدا نماید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

مالک شش دانگ ، دو سه دانگ را به کسی می فروشد می شود مال مشاع

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

با مراجعه به اداره ثبت اسناد و املاک محل وقوع مال درخواست صدور اسناد مشاعی دهید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام سوال واضح نیست. اگر قسمتی از پلاک به دیگری منتقل شود حالت مشاع دارد

محمد  رضايي

جناب آقای محمد رضايي :

سلام در صورت وجود مالکین متعدد امکان پذیر است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام منظور شما را متوجه نشدم اگر سند به نام چند نفر باشد و شش دانگ مشاع می باشد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
در صورتی که مالکین چند نفر باشد بله

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

بله ممکن است اما در هر حال سند تک برگ جدید صادر می شود باید به دفتر اسناد رسمی برای انتقاال مشاعی مراجعه نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله از طریق اداره ثبت اسناد و املاک می توانید تقاضای تفکیک نمایید