مشاوره حقوقی رایگان - انحصار وراثت

باسلام و تشکر از وقتی که برای پاسخگویی میگذارید. پدر و مادر بنده دوسال است که فوت کرده اند و برادر کوچکتر من دو تا خونه که به ما ارث رسیده است را تصرف کرده یکیو نشسته یکیم داده اجاره و هیچ پولی بابت اجاره ای که از مستاجر گرفته به من تحویل نداده از ایشون که شکایت کردم یکی از خونه هارو به نامم زد و امضا گرفت که من حق الارثمو گرفتم و کار به دادگاه کشیده نشد حالا اگه بخوام شکایت بکنم که اجاره ی این دوسالو بگیرم به نتیجه میرسم یا به خاطر امضایی که کردم دیگه نمی تونم شکایت کنم قبلا از جوابگویتان ممنون هستم.

پاسخ ها :

وحید سلیمی

وحید سلیمی :

پس از انحصار وراثت املاک به نام وراث می شود و مالیات بر ارث همه گرفته می شود. این که چطور بردار شما سند به اسم شما زده باید مشخص شود... سوالتان ابهام دارد ...

پرسشگر :

باسلام این منزل قراردادیه ورفتیم محضر به نام زدیم چرا میگید ابهام دارد

پرسشگر :

درضمن قابل به ذکراست که پدرومادربنده چندقطعه زمین داشتندکه یکسال پیش تصمیم گرفتیم زمینهاروبه فروش برسونیم وهرکسی سهم خودشو بگیره درآن زمان انحصاروراثت انجام شدوخانه ها باقی ماندکه برادرم تصرف کرده بود حالا سوال من این بود باوجود اینکه امضاکردم که حق ارثم را گرفتم آیا می توانم برای گرفتن این دوسالی که در تصرف برادرم بوده شکایت کنم واجاره طلب کنم یا نه

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،بلی شما میتوانیددادخواست بدهیدوتقاضای سهم الارث ایام تصرف برادرتان راداشته باشید،اگرقولنامه موجودباشد که سهم شما معلوم است ولی اگرقولنامه موجودنیست وبرادرتان مبلغ اجاره راکتمان میکند تقاضای اجرت المثل ایام تصرف باجلب نظر کارشناس ازدادگاه بخواهید.موفق باشید