مشاوره حقوقی رایگان - چطور در رابطه با معبر طرح هادی در مقابله با بنیاد مسکن، بخشداری و شرکت نقشه بردار متضرر نشوم؟

با سلام و تشکر پیشاپیش بابت زمانیکه در اختیار ما قرار میدین.
یک قطعه زمین مزروعی با بر 26 متر و طول 1000 دارم،
زمین کناری وارد طرح هادی میباشد، قطعه بندی کرده و برای معبر، علاوه بر 3 متر از خودشون. حدود 5، 6 متر در 150 متر از زمین بنده معبر در نظر گرفته اند، شرکت نقشه بردار در خلال سند کردن زمینها، میخ را 5 متر داخلتر زمین من قرار داده است،
با این عنوان که بنیاد مسکن این مقدار از زمین تو را معبر قرار داده. (البته بعد از اینکه نظر یک کارشناس رسمی را براشون از طریق اظهارنامه ارسال کردیم، که با بررسی نقشه های هوایی 20،30 سال اخیر و utm برداری، رای صادر کرده بود.)
(چند ماه پیش که اقدام از طریق کارشناس انجام دادیم، رای را به بخشداری، بنیاد مسکن و شرکت نقشه بردار برده بودیم، که همگی نپذیرفته بودند.)
حال میگویند، یا سکوت کن، هر زمان طرح گسترش پیدا کرد، شاید زمین تو هم داخل طرح شود، یا کتبا اعلام کن که دیگر هرگز نمیخواهم جزو طرح هادی شوم!
از راهنمایی شما میخواهم استفاده کنم،
که ابتدا بر علیه کدام شکایت کنم؟ یا چطور استعلام کتبی بگیرم؟
که نتیجه این شود که زمین ما راهم وارد طرح هادی کنند، یا متضرر نشویم.
(البته آنها حتی قدر و قیمت 750 متر راهم نمیخواهند پرداخت کنند.)
چون با رفتن 20 درصد از بر زمین ما، درحالیکه فقط 750 متر مربع کاهش پیدا کرده،
ارزش مقدار باقی مانده زمین (24250 متر) خیلی بیشتر اررزشش کاهش پیدا میکند.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق بنیاد مسکن موضوع را پیگیری کنید.