مشاوره حقوقی رایگان - برگه صورتجلسه کلانتری

سلام وقت بخیر. میخواستم بدونم برگه صورتجلسه کلانتری چند روز اعتبار دارد و تا کی وقت داریم که شکایت کنیم ؟

پاسخ ها :

الهه  حقي

سرکار خانم الهه حقي:

درود بر شما برگه صورتجلسه کلانتری نهایتاً تا 2 ماه در کلانتری باقی می ماند ولی کلا تا 6 ماه الی یک سال فرصت دارید شکایت کنید ولی اگر جرم مستمر باشد و همچنان مجرم مرتکب جرم شده باشد از آخرین تاریخ وقوع جرم 6 ماه فرصت پیگیری کیفری دارید ولی اگر خسارت مالی دیده اید تا ده الی 20 سال فرصت مطالبه وجه و خسارت دارید البته باید تامین دلیل کنید که خسارت و مبلغ مشخص شود سپس 10 سال فرصت دارید حقوقی مطالبه خسارت کنید .