مشاوره حقوقی رایگان - توقیف خودرو توسط شهرداری

چندروز پیش مامور شهرداری وانت من رو که با ضایعات آهن داشتم توقیف کردبه پارکینگ شهرداری برد ه فردا که سراغ ماشین رفتم کل بار ماشین رو خالی کرده بودن و برده بودن جای دیگه الان میگن باید مجوز میگرفتی منهم اطلاع نداشتم فقط گفتن باید تعهد محضری بدم تا ماشین خالی رو بتونم بگیرم الان تکلیف بارم چی میشه حدود 15میلیون ارزش بارم بود باید چیکار کنم ممنون میشم راهنمایم کنید.

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

شکایت کیفری خفت گیری و بردن مال غیر به دادسرا از مامورین شهرداری تهران و اگر اسم نفرات دستگیر کننده را میدانید به اسم بنویسید