مشاوره حقوقی رایگان - اضافه کردن متن در توافق نامه کاری

با سلام و عرض ادب
در ابتدای سال 1400 با کارفرما توافقی انجام شد و بنده عکس آنرا گرفتم ولی اصل آن در اختیار کارفرما ماند بعد از یکسال که تصمیم گرفتم از مجموعه جدا شوم بدلیل پرداخت نکردن حقوق توافقی از آن شکایت کردم که کارفرما توافقنامه ای را در اداره کار ارایه کرد که متنی به آن اضافه شده بود حالا من از دادگاه اداره کار تقاضای کارشناس خط کردم که زمان نوشتن خط اضافه شده را تشخیص دهد متاسفانه اصل توافقنامه ای که کارفرما ارایه کرده دست من نیست و کارفرما میگه منم ندارم
الان من 72 ساعت وقت دارم ثابت کنم که این متن بعد از شکایت من نوشته شده است
اگر نتوانم ثابت کنم چی میشه؟
لطفا مراحل انجام کار راه هم به من بگویید

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود متن باید باشد که بتوان تقاضای کار‌شناسی کرد غالباً باید روی پرونده بگذارد....

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

هر کسی ادعایی مطرح کند خودش باید ان را ثابت کند نه شما

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
علی ایحال برای کارشناسی باید اصل سند موجود باشد . وانگهی در صورتی که کارفرما ادعایی دارد باید او ثابت کند و اثبات شما نیاز نیست.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر کارفرما اصل متن را به کارشناس خط ارایه ندهد یعنی اینکه جعل کرده

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید کپی سند اولیه ، را به هیات تشخیص اداره کار ارایه نمایید و اعلام نمایید که این متن بعدا به سند اضافه شده است
و اگر کارفرما حاضر نباشد که اصل سند را ارائه نماید اصلا کپی سند قابل استناد نیست و کارفرما نمی‌تواند به کپی استناد نماید و

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر کارشناس اصل سند را نیاورد میتوان استناد به جعل کرد بهتر است جهت مشاوره تماس بگیرید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید دفاعیات خود را مطرح کنید.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
وقتی شما به آن کپی قرارداد ایراد گرفته اید اثبات وجود چنین قراردادی اصولا با کارفرما است و اگر عکس امضا شده ی آن قرارداد را دارید پرینت بگیرید و در پرونده قرار دهید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
درخواست کارشناسی نمایید و کارفرما باید اصل را برای کارشناسی ارائه کند اگر ارائه نکند یعنی جعل صورت گرفته و می توانید تحت عنوان جعل و استفاده از سند مجعول از ایشان شکایت کنید ،
در صورت تمایل با بنده تماس بگیرید تا موضوع شما مورد برسی قرار بگیرد

نارنجی ثانی    سعید

نارنجی ثانی سعید :

باسلام با طرح شکایت جعل و بررسی کارشناسی می تواند احراز شود
مشهد هستید درخدمتم

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام نتیجه قابل پیش بینی نیست بستگی به سایر مدارک پرونده دارد

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

اون باید بتونه ثابت کنه پول به شما داده چون وقتی اقرار کرده که دین را قبول داره در واقع اقرار مرکب هست و باید قسمت دوم اقرار خود را که مدعی است آن را پرداخت کرده خودش به اثبات برساند

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اکر کارفرما متن ارائه داده باید اصل سند ارایه دهد در غیر ایتصورت شما منکر چنین شرایطی که در متن است شوید تا کارفرما مجبور به اثبات گردد

علی حسین کاظمی

جناب آقای علی حسین کاظمی :

اصل سند ادعایی را مطالبه کنید. از طرفی اخذ رسید از کارگر دلیل برائت ضمه کارفرما نیست و باید مدارک پرداخت ارایه کند.

مرضيه  ميرزاخاني

سرکار خانم مرضيه ميرزاخاني :

سلام ارائه دهنده برگه باید اصل را بیاورد واگر نیاورد چون سند عادی است قابل انکار وتردید است

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

باسلام و احترام

ابتدا کپی سند اولیه ، را به هیات تشخیص اداره کار ارایه نمایید

سپس اعلام نمایید که این متن بعداً به سند اضافه شده است

و اگر کارفرما حاضر نباشد که اصل سند را ارائه نماید
اصلأ کپی سند قابل استناد نیست و کارفرما نمی‌تواند به کپی استناد نماید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام زمانی که در دعوای شخصی کپی ارائه می دهد طرف مقابل این حق را دارد که اصل سند را مطالبه نماید و اگر طرف مقابل اصل سند را ارائه ندهد نمی تواند به آن سند استناد کند

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام اثبات وجود چنین قراردادی با کارفرما است ایشان باید اثبات نمایند بهتر است مشاوره تلفنی بگیرید