مشاوره حقوقی رایگان - اخراج از کار قبل از اتمام قرارداد و نحوه تسویه حساب از کارخانه

باسلام-بنده با کارخانه قرارداد یکماهه داشتم که قبل از اتمام قرارداد توسط کارفرما از کار اخراج شدم با توجه به اینکه قبل از اتمام قرارداد از کار اخراج شدم چطوری میتونم حقوق و مزایای مابقی روزهای عدم کارکرد را از کارخانه اعاده نمایم همچنین از کارخانه مبلغ 25میلیون بصورت وام اخذ نموده ام که در مقابل ضمانت پرداخت اقساط از من چک و سفته دریافت کرده اند و مبلغ 600هزار تومان ماهانه از حقوقم کسر میشد. باتوجه به اینکه میخواهم از حقوق بیمه بیکاری استفاده نمایم و مبلغ آن پایین تر هست و توان تسویه حساب کامل یا پرداخت اقساط ماهیانه مبلغ فوق را ندارم چطوری میتوانم در دادگاه در قبال شکایت کارخانه از خودم دفاع نموده و مبلغ اقساط پایین تری از مبلغ فوق را بپردازم. با تشکر از راهنماییتون

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

با یک ماه نمی توان بیمه بیکاری گرفت