مشاوره حقوقی رایگان - چاقو کشی

من ساعت 3 شب سر کار میرفتم که گشت بهم گیر داد استعلام از ماشین گرفتن مورد نداشت بعد یکی از مامورا درخواست رشوه کرد گفتم جرمی کردم که رشوه بدم گفتم نه پول دارم نه رشوه میدم گفتن پس ماشینو میبریم کلانتری گفتم عرضه داری ببر گفت میبرم هیچ ......نمیتونی بخوری بعد منم بهش فحش دادم ماشینو هم بردن کلانتری رفتن گزارش تنظیم کردن که به ما چاقو کشی کرده مشروب خورده بود ازم شکایت کردن چیکار باید بکنم

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود باید بتوانید ادعای خویش را اثبات نمایید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

ادله اثبات ادعا مهم است درغیر اینصورت نتیجه ای ندارد