مشاوره حقوقی رایگان - اشرافیت همسایه بر منزل مسکونی

با سلام‌و عرض ادب حضور وکلای گرامی
منزل مسکونی بنده در نبش یک کوچه ی بن بست واقع شده و موقعیت شمالی دارد
دو سال قبل همسایه ی شرقی بنده اقدام به احداث آپارتمانی در چهار طبقه نموده است که پنجره های سه طبقه ی این آپارتمان کاملا مشرف به حیاط منزل بنده میباشد
در حین ساخت این پروژه بنده چندین بار اقدامات قانونی را از طریق شهرداری انجام داده بودم لیکن شهرداری به هیچ عنوان ترتیب اثری تاکنون نداده است
حال بنده برای جلوگیری از اشرافیت همسایه و حفظ حریم خصوصی خود اقدام به نصب ورقهای فلزی در ملک خود کرده ام تا خانواده ام از دید همسایگان این آپارتمان مصون باشند

چند ماه پیش مالک پروژه ی مذکور از طرق کمیسیون شهرداری دادخواستی داده مبنی بر اینکه بنده باید این حفاظ فلزی را برچینم زیرا که مدعییست بخاطر همین حفاظ آهنی واحدهای ایشان به فروش نمیرسند و حتی حکمی هم برای دادخواست ایشان صادر شده.
سوال بنده این است که آیا اصولا چنین ادعا و شکایتی در مراجع قضایی و قانونی قابل ‌قبول و محکمه پسند میباشد و دیگر اینکه اگر چنین حکمی برای بنده مبنی بر برچیدن حفاظ آهنی صادر گردید چگونه میتوانم از حق خود و حریم خصوصی خود دفاع نمایم

با تشکر فراوان

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. هرگونه ساخت وساز شهری یا غیر شهری می بایست طبق ضوابط شهرداری محل باشد . ضوابط شهرسازی و مقررات شهرداری ملاک عمل است. هرگونه تخلف ساختمانی در کمیسون ماده 100 شهری یا ماده 99 روستایی قابل رسیدگی و قابل اعتراض به مرجع بالاتر است .