مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری خرید سکه

با سلام خسته نباشید ممنون میشم با دقت جزیات رو بخونید و جواب به همه ی سوالا بدید.چند روز پیش شخصی به من گفت سهمیه سکتو نمیفروشی بابت هر کارتی که میدی 1 میلیون بهت پول میدیم رفتیم تهران شماره کارتم رو دادم 2 نفر بودن همونجا سجاب من شروع کرد به واریز شدن 5 میلیون 10 میلیون و ...تا 45میلیون پولی که میومد به من میگفتن برو سکه بخر میرفتم با کارت ملی سکه میخریدم میدادم همشون رو اخرش که میخاستن حق منو واریز کنن کارتم رو دستگاه خورد گفتن فردا به حسابت واریز میکنیم فقط موجودی خودم 4 میلیون و خورده ی داخل کارت مونده بود صبح دیدم پیام اومد حساب شما مسدود شده رفتم بانک گفت پلیس فتا مسدود کرده نامه گرفتم رفتم پلیس فتا با تعریف جزئیات اظهاراتم رو پر کردم گفتن میفرستیم دادسرا ابلاغیه میاد بری اونجا برای قاضی توضیح بدی تا تصمیم بگیره چون این مبالغ 24 میلیون تومنش از چند نقاط کشور شاکی داشته خلاصه من جواز کسب دارم دفتر خدمات امورمشترکین و کافی نت امروز یکی از مشتری هام 3میلیون زد به همین کارت مسدود شدم تا بیاد پول نقد بگیره مثل همیشه مجبور شدم پولو بهش بدم الان میخاستم حتی اوپراتور های سیم کارت ها کمیسیون هامو به این حساب واریز قرار بکنن میخواستم بدونم الان تکلیف من چیه دقیقا میشه توضیح بدید من وضع مالیم اصلا مناسب نیست تازه بچه دار هم شدم به حساب بانکیم هم نیاز دارم خواهش کمکم کنید.

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. احتمال زیاد شما در دام مجرمین پولشویی یا سایت های شرط بندی گرفتار شده اید. می بایست صبر نمایید تا دادسرا برای شما احضاریه ابلاغ نماید و از خود دفاع نمایید تا عدم سونیت شما احراز گردد.