مشاوره حقوقی رایگان - سند موتور

سلام من می‌خوام یه موتور مدل 82بگیرم پلاک ملی سند بیمه همه کامله بگیرم میتونم فقط سند رو بنامم بزنم و بعداً هر موقع خواستم تعویض پلاک کنم بدون مراجعه صاحب قبلیش سند بنامم باشه یانه حتما همون لحظه باید تعویض پلاک کنم

پاسخ ها :

گرفتن سند موتور بدون تعویض پلاک خرید موتور سیکلت با پلاک ملی گرفتن سند موتور با پلاک ملی عدم تعویض پلاک موتور موتور پلاک ملی پلاک ملی