مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن مغازه سرقفلی

سلام، بنده مالک یک ملک که شامل چهار مغازه است میباشم که خودم در یکی از مغازه ها مشغول به کار و سه مغازه دیگه بصورت سرقفلی واگذر شده است بدلیل کمبود جا و نیاز خواهان پس گرفتن یکی از مغازه میباشم که صاحب آن (در حال حاضر صاحب اصلی فوت و یکی از ورثه آن در مغازه مشغول میباشد) حاضر به فروش نمیباشد بنده از چه راهی میتوانم مغازه را پس بگیریم ممنون از راهنمای هاتون

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

از طریق دادگاه تخلیه عین استیجاری را بخواهید کارشناسی می شود و با پرداخت سرقفلی می توانید مغازه را بگیرید