مشاوره حقوقی رایگان - وکالت بلاعزل

با سلام اینجانب ملکی را به پیمانکاری واگذار نموده جهت ساخت و مشارکت در آن که قرارداد مشارکت فی مابین منعقد شد سپس یک وکالت نامه بلاعزل به ایشان دادم تا به تمام امور کاری و حتی سند به نام خود یا بنده به صورت کامل انجام گیرد. ایشان در حال حاضر از دادن یک برگ از قرارداد به اینجانب امتناع نموده و منکر آن هستش.
سوال بنده؟
میتوانم واحدهای ساخته شده را تصرف کنم تا ایشان ملزم به ارائه قرارداد بشن؟
یا ادامه فعالیتهای موضوع قرارداد را خودم انجام بدم و واحد های ساخته شده را به نام خودم سند کنم؟
سپاس

پاسخ ها :

وحید سلیمی

وحید سلیمی :

قاعدتا وکیل امین شماست و اگر در امانت شما خیانت کند، قابل پیگری است. همه چیز بستگی به متن وکالت نامه دارد و این که آیا به رابطه کارفرمایی-پیمانکاری، قرارداد مشارکت و ... در متن وکالتنامه اشاره ای شده است یا نه. با توجه به حساسیت موضوع حتما یک وکیل برای خود اختیار کنید.

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،موکل می‌تواند هر وقت بخواهد وکیل را عزل کند مگر اینکه وکالت وکیل یا عدم‌عزل وکیل در ضمن عقد شرط شده باشد. در این حالت موکل دیگر حق عزل وکیل و فسخ وکالت را ندارد،ضمنابلاعزل بودن وکیل مانع انجام عمل مورد وکالت توسط موکل نخواهد بود
وانجام مورد وکالت به وسیله شخص موکل منع قانونی ندارد و موکل می‌تواند همان کاری را که به دیگری وکالت داده است، خود انجام دهد.موفق باشید