مشاوره حقوقی رایگان - تغییر قیم

سلام من دخترم 16 سالمه و پدرمم 16 سال پیش فوت کردن و قیمم پدر بزرگم هست
هیچ ماهیانه بهم نمیده و حالا سالی ی بار یکی دو تومن برام واریز میکنه که خیلی بی ارزشه و خب این یکی از وظایفشه
من با مادرم زندگی میکنم و خرجمو میده
حالا میخوام بدونم میشه قیمم رو تغییر بدم و مادرم قیمم باشه ؟
از چ طریقی باید اقدام کنم ؟
تو این سن میشه یا باید به سن قانونی برسم؟

پاسخ ها :

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

اگر به سن قانونی برسید که دیگر نیازی به قیم نداریدمی توانید دادخواست مطالبه وجه بابت پرداخت نفقه علیه پدربزرگ اقامه نمایید