مشاوره حقوقی رایگان - ماشین لیزینگی

سلام
بنده در نمایشگاه معاوضه ماشین انجام دادم و ماشین جدید که گرفتم ازشون به صورت شرایطی بوده حالا نمایشگاه مدارک ماشینو مثل کارت ماشین تحویل نمیده و حتی معاینه فنی میخوام بگیرم کارت ماشین لازمه و متاسفانه نمایشگاه از دادن کارت خودداری میکنه حالا من میتونم از لحاظ قانونی اقدام کنم یا این که چه کاری باید انجام بدهم یا میتونم ماشین خودمو پس بگیرم ازشون و معامله را فسخ کنم
ممنونم ازتون

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

اظهار نامه ارسال دارید برابر ماده 156 قانون ایین دادرسی مدنی