مشاوره حقوقی رایگان - قوانین آزمون استخدامی

با سلام و خسته نباشید، اردیبهشت سال 94 در آزمون استخدامی آب و فاضلاب شهری استان لرستان شرکت کردم، ظرفیت این رشته شغلی دونفر بود که من رتبه دوم شدم، اما نفرسوم چون شرایط ایثارگری 5درصد داشتند به همراه نفر اول به گزینش معرفی شدند و بنده که رتبه دوم بودم بعنوان ذخیره معرفی شدم.
خانم ایثارگر قبل از اینکه مشغول بکار شوند و قبل از اینکه یکسال از این آزمون سپری شود بصورت کتبی انصراف دادند. و می بایست من که نیروی ذخیره بودم جایگزین بشوم اما از سوی شرکت آب و فاضلاب کشور اعلام شد که ابتدا باید بررسی کنیم اگر فرد ایثارگر واجد شرایط وجود داشت ایشان بعنوان نیروی جایگزین اعلام شوند در غیر اینصورت سهمیه به داوطلبان آزاد تعلق بگیرد.
پس از بررسی اعلام شد که نیروی ایثارگر وجود ندارد و برای این سهمیه باید رتبه های چهارم و پنجم هم مصاحبه بشوند و امتیاز آنها با امتیاز من (که قبلا مصاحبه شدم و نیروی ذخیره هستم) مقایسه شوند و هرکدام که بالاتر بودیم برای ادامه کار به گزینش معرفی شوند. با مراجعاتی که به شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور داشتم متوجه شدم نفرات چهارم و پنجم امتیازشون از من خیلی کم تر است و امکان اینکه آنها بعنوان نیروی جایگزین معرفی شوند وجود ندارد. و من می بایست نیروی جایگزین می شدم.
اما متاسفانه اعلام کردند که چون یکسال از این آزمون سپری شده فرآیند بسته شده و امکان پیگیری وجود ندارد. لازم به ذکر است که سهمیه این رشته شغلی در حال حاضر خالی است و به کسی تعلق نگرفته.
تاکنون مراجعات زیادی به آب و فاضلاب استان لرستان و شرکت آب و فاضلاب کشور داشتم و اعلام می کنند: کاری از آنها ساخته نیست و مسئول اصلی این کار وزارت نیرو است. مسولین وزارت نیرو در ابتدا می گفتند که سهمیه متعلق به ایثارگران است و وقتی متوجه شدند که ایثارگری وجود ندارد وقت را بهانه می کنند.(درحالیکه مقصر این اتلاف وقت من نیستم)
حتی دادخواستی هم به دیوان عدالت فرستادم که اعلام شد به خاطر اینکه شرکت آب و فاضلاب سهامی خاص است رسیدگی به این پرونده در حیطه کاری دیوان عدالت نیست.
متاسفانه من هیچگونه اطلاعی از قوانین استخدامی ندارم. لذا از شما خواهشمندم اگه راهی هست که بتوانم به حقم برسم به من اعلام بفرمایید. باتشکر

پاسخ ها :

طاهره تكري

سرکار خانم طاهره تكري:

سلام.مربوط به حیطه اداری است.اما با مراجعه حضوری به وکیل توضیحات لازمه را بگیرید

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.اگر متولی اصلی این استخدام وزارت نیرو است بر علیه وزارت در دیوان ودر غیر این صورت در دادگاه عمومی طرح دعوا نمایید.یاالله