مشاوره حقوقی رایگان - تبدیل وضعیت فرزندان رزمنده و ایثارگر

باسلام وعرض ادب بنده از سال 1398 در واحد فضای سبز یکی از شهرداری های استان تهران مشغول به کار میباشم لذا طبق بند استفساریه اینجانب باید تبدیل وضعیت بشم اما تا کنون شهرداری زیر بار این مصوبه نرفته خواهشمندم راهنمایی کنید بنده باید چه کاری انجام بدم.باتشکر

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
در دیوان درخواست خود را اقامه نمایید ، شهرداری موظف به تبعیت است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اگر شما تمام شرایط تبدیل وضعیت استخدامی را دارید میتوانید در دیوان عدالت اداری دادخواست خود را مطرح نمایید

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

به دیوان عدالت اداری دادخواست بدهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام مطابق قانون جمهوری اسلامی ایران موظف هستند شمارا تبدیل وضعیت نمایند

درخواستی بنویسید تا دیوان محترم تصمیم بگیرد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود خطاب به دیوان عدالت اداری طرح شکایت نمایید

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

در خصوص مسائل بیمه‌ای و همچنین تبدیل وضعیت استخدامی به این جهت که سال استخدام و نوع استخدام ها با یکدیگر متفاوت است به اداره مربوطه خودتان مراجعه نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر دلایلی برای اثبات این وضعیت دارید میتوانید از دیوان عدالت اداری پیگیری کنید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر به درخواست کتبی شما پاسخ ندادند باید به دیوان عدالت اداری شکایت کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر شرایط تبدیل وضعیت را از حیث قرارداد مستقیم با دستکاه متبوع یا شرکتهای پیمانکاری تامین نیروی انسانی را دارید امکانپذیر است

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

باسلام احترام ؛؛؛

از طریق دیوان عدالت اداری پیگیری کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

میتوانید در دیوان عدالت اداری دادخواست خود را مطرح نمایید

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

ابتدا از طریق خود سازمان پیگیری کنید اگر جوابگو نبودند میتوانید در دیوان عدالت اداری دادخواستی با موضوع اجرای بند استفساریه جهت تبدیل وضعیت بدهید

محمد  رضايي

جناب آقای محمد رضايي :

سلام به دیوان عدالت اداری دادخواست بدهید

مرتضی کردی

جناب آقای مرتضی کردی :

با سلام برای پیگیری موضوع به دیوان عدالت مراجعه وثبت دادخواست کنید.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

با شکایت به دیوان عدالت پیگیر ماجرا شوید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
از طریق دیوان عدالت اداری شکایت نمایید