مشاوره حقوقی رایگان - دادخواست تهيه مسكن

باسلام. بنده زوجه توسط همسرم رها شدم به مدت طولانی، ايشون حتي اومده وسايل خونه رو هم جمع كرده برده ، ادعا مي كنه خودم خريدم!!!! در جلسه دادگاه ايشون به وسايلي كه برده محكوم مي شه ؟ مثلا يخچال تلويزيون لباس شويي فرش ... ايشون اصلا هم دادخواست تمكين ندادن ، ولي من چندبار اظهارنامه دادم كه اماده تمكين هستم ! ايشون اگه وسايل رو تهيه نكنه ؟ چه اتفاقي ميافته ؟؟؟

پاسخ ها :

یک وکیل

تا وقتی شکایت کیفری ترک انفاق نکنید هیچ اتفاقی نمی افتد درصورت تمایل تماس بگیرید

پرسشگر :

سلام دوباره اين اقا ماهانه نفقه رو ميزنه ، سوال من تعيين تكليف مسكن و وسايل بود آقاي وكيل !!!!! اگه ايشون وسايل رو كه برده برنگردونه تكليف زوجه چيست ؟ لطفا وكلاي عزيز درست راهنمايي كنيد

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

با نظر همکار ارجمندم موافقم