مشاوره حقوقی رایگان - اجرت المثل

باسلام. بنده دقيقا يك سال زندگي كردم ، و در اولين سالگرد ازدواج مون توسط شوهرم رها شدم !!!! آيا مي تونم دادخواست اجرت المثل بدم ؟ شوراي حل اختلاف رسيدگي مي كنه ؟ شرايط رسيدگي چطوريه ؟

پاسخ ها :

یک وکیل

اگر زوج خواست شما را طلاق بدهد دادگاه اجرت المثل را درنظر میگیرد وگرنه اقدامی ندارد

پرسشگر :

سلام دوباره، شايد تا قيامت زوج نخواست زوجه رو طلاق بده ، تكليف اجرت المثل چي مي شه ؟ ؟ ؟ لطفاااااا درست راهنمايي كنيد

ندا  طاهري

سرکار خانم ندا طاهري :

زوجه می تواند با مراجعه با شورای حل اختلاف محل مطالبه اجرت المثل ایام زندگی مشترک نماید