مشاوره حقوقی رایگان - تنظیم دادخواست

با سلام برای تنظیم دادخواست فرم مخصوص دارد ؟ از کجا باید گرفت ؟ میخوام الزام به انجام تعهددادخواست بدهم وهمراه با آن خسارت عدم انجام تعهد بدهم یا خسارت تاخیر در انجام تعهد؟

پاسخ ها :

ام سلمه شمس ناطری

سرکار خانم ام سلمه شمس ناطری :

سلام شما می‌توانید به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید ودادخواست خود را مطرح نمایید یا با وکالت دادن به وکیل، وکیل دادخواست را برای شما تنظیم نماید.