مشاوره حقوقی رایگان - وصیت پدر

با سلام
پدرم در وصیت نامه اش اورده که تا زمانی که مادرم زندست حق فروش خانه نداریم. حالا یکی از برادرام میخواد شکایت کنه! برای فروش خانه، میخواستم بدونم با وجود وصیت پدرم با مراحل قانونی، برادرم خونه رو میتونه به مزایده بزاره؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود بستگی به مفاد قرارداد تنظیمی دارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در صورت شکایت با ارائه وصیتنامه می توانید دفاعیات خود را مطرح کنید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز ب بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله این اقدام توسط ایشان وجود دارد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
وصیت پدر شما تنها تا یک سوم از اموال خویش نافذ و موثر است.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله امکان مزایده خانه وجود دارد البته با شرایط خاصی