مشاوره حقوقی رایگان - انتخاب بهترین نوع وکالت متناسب با شرایط

برای انجام امور اداری، ملکی و قضایی برای پدر با سن 65 سال که شرایط پیگیری حضوری ندارند، بهترین نوع وکالت لطفا بفرمایید؟ جهت تنظیم وکالت پیشنهادی اسناد، مدارک و مستندات چیست؟آیا برای تنظیم وکالت نیاز به حضور چهار شاهد هست؟

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

وکالت قضایی نمی‌توانید داشته باشید وکالت دادگستری مخصوص وکلای دادگستری است صرفا وکالت داری میتونید داشته باشید که آن هم پیشنهاد نمی‌شود