مشاوره حقوقی رایگان - ازدواج و بیماری سندروم آلپورت

بنده حدود سه سال و نیمه ازدواج کردم. بعد مدتی از ازدواج متوجه شدم همسرم کم شنوایی داره و سمعک استفاده میکنه. قسم و قرآن که 2 قبل ساله عفونت گوش گرفتم و اینجور شدم..حالا بعد اینکه اقدام کردیم برای بچه،،متوجه شدیم ایشون بیماری سندروم آلپورت داره که کم شنوایی و ضعف بینایی علائم همین بیماری هستن و در نهایت کلیه هاش خیلی حاد و ضعیف شدن..بیماری ژنتیک و ارثی هست..خانوادش میخوان براش کلیه آزاد به مبلغ 400 میلیون بخرن..آیا اگه مهریه اجرا بزارن، بجز مبلغ مهریه، این مبلغ هزینه کلیه هم پای بنده میوفته؟؟
چیکار کنم.؟؟ کمکم کنین؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز ب بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد