مشاوره حقوقی رایگان - خرید ملک مشاع

سالها پیش با مادر 3 دستگاه آپارتمان خریدیم که دارای یک سند است ،دو دنگ به نام من و 4 دنگ به نام مادرم هست.
مادرم فوت شدند و یکی از برادرهایم درخواست داده ملک به مزایده بره آیا دو دنگ من هم وارد مزایده میشه ؟(سهم برادرم 2/10 از 4دنگ و من 1/10از 4دنگ سهم میبرم )
ممنون از راهنمایی تون

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. اگر دستور فروش صادر شود شش دانگ ملک به مزایده گذاشته می شود .پس از فروش قدرالسهم هریک پرداخت خواهد شد .

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
برادرتان می تواند با اخذ گواهی انحصار وراثت نسبت به سهم خود سند مشاعی بگیرد.
بعد اخذ سند مشاعی می تواند با اخذ گواهی عدم افراز دادخواست فروش مال مشاع بدهد.
در صورت دادخواست فروش مال مشاع دادگاه حکم به فروش کل ملک خواهد داد و تمام ملک به فروش می رود.