مشاوره حقوقی رایگان - خرید مابه التفاوت ملک مشاع به مزایده گذاشته شده.

با سلام و احترام بابت این پست عالیتون
اساتید محترم سایت وزین dadrah بنده مالک 4 دانگ ملک موروثی هستم و مالک 2 دانگ مابقی 4 خواهرم هستند که هریک قریب به 9 شعیر مالک هستند.
اخیراً یکی از 4 خواهرم با طرح دعوی علیه سایر وراث فرایند فروش ملک مشاع را طی می کند:
الف : آیا برای اینجانب که بیشترین سهم را درملک دارم در مزایده سوم حق تقدمی وجود دارد و می توانم از حق شفعه استفاده کنم؟
ب: در فرایند دادرسی یا مزایده سوم می توانم صرفاً تقاضای خرید سهم خواهرشاکیم را از دادگاه یا اجرای احکام بنمایم؟
ج: در مزایده سوم اینجانب می توانم صرفاً مابه التفاوت ثمن 2 دانگی که مالک نیستم را پرداخت کنم و کل ملک را خریداری کنم؟
با تشکر و احترام

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتری دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

نیاز به بررسی دارد بهتر است جهت راهنمایی با وکلا سایت تماس بگیرید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود اظهارنظر دقیق مستلزم بررسی جمیع مستندات است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

طلام
حق شفعه ندارید .
اگر حکم دادگاه مبنی بر فروش کل ملک مشاع است باید ده درصد از قیمت کل ملک را پرداخت کنید .

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام و ادب و احترام در خصوص سوال شما عرض کنم، جهت اظهارنظر بهتر ، بررسی کامل موضوع و مستندات ضروری است

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

با سلام،خیر حق شفعه ببن دو مالک‌ملک‌مشاعی است در مزایده آنچه طبق آگهی به مزایده گذاشته میشود خریداری که بالاترین قیمت را پیشنهاد بدهد به او تعلق میگیرد به شرط پرداخت ده درصدثمن در ابتدا و الباقی در طی یک ماه

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام پاسخ دقیق به مسئله جنابعالی در مستلزم بررسی مدارک و قرارداد مربوط است