مشاوره حقوقی رایگان - طریقه ی محاسبه ی تاخیر در پرداخت حقوق کارگر چگونه است.

باسلام . بنده درسال 1397 بمدت یکسال در مغازه ی لوازم یدکی خودرو کار نمودم ک حقوق درستی دریافت نکردم . پس از شکایت رای برای پرداخت نیمه حقوق و مزایا و بیمه ک شش ماه بود را گرفتم اما از حقه تاخیر در پرداخت مطلع نبودم و همان مبلغه اداره کار را دریافت نمودم . انهم بصورته قسطی. سپس با بردن شکایت ب دیوان عالی اداری و هیات تشخیص برای شش ماه دیگر مبلغ 9780000تومان رای گرفتم و ب شورای حل اختلاف دادخواست تاخیر پرداخت نیز تقدیم نمودم. اکنون مبلغه تاخیر چقدر خواهد بود ویا طریقه محاسبه ان چگونه است؟؟؟؟ دوما بابته شش ماه اول ک مبلغ را بدونه تاخیر در پرداخت دریافت نمودم اکنون میتوانم این درخواست را دوباره مطرح نمایم؟؟؟؟ ممنون میشم از کارشناسان عزیز که پاسخ بنده را بدهند. با سپاس

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر دادخواست اولیه را نداده اید میتوانید در ان بگنجانید . در غیر این صورت باید مجددا دادخواست جداگانه دهید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

خسارت تاخیر تادیه از تاریخ استحقاق تا تاریخ پرداخت به نرخ تورم که حدودا 15 درصد در سال میشه به شما تعلق می گیرد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بر اساس تورم محاسبه می شود که توسط اجرای احکام تعیین می شود،
اگر ضمن دادخواست اولیه مطرح ننموده اید باید دادخواست جداگانه ای تحت همین عنوان تنظیم نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خسارت عدم نادیه حدودا15 درصد در سال میشه

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام واحد اجرای احکام اسب تورم سالیانه و محاسبه می نماید می بایست دادخواست جداگانه نیز تنظیم نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق اداره کار می توانید پیگیری کنید.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام باید باید براساس شاخص تورم بانک مرکزی محاسبه شود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله خسارت تأخیر تادیه طبق شاخص سالانه بانک مرکزی محاسبه خواهد شد

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

بله نسبت به آن قسمتی که خسارت تاخیر تادیه را پرداخت نکرده اید می توانید مجددا دادخواست بدهید بسته به اینکه این مبلغ را ایشان از چه تاریخی محکوم به پرداخت اش شده‌اند خسارت تاخیر تادیه نسبت به آن نیز متفاوت است در گوگل سرچ کنید خسارت تاخیر تادیه به نرخ روز در قسمت مبلغ مبلغ فوق را وارد کنید و در قسمت تاریخ تاریخی که می بایست ایشان به شما � مبلغ را پرداخت می‌کرد وارد کنید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
از زمان مطالبه که همان تقدیم دادخواست به هیئت تشخیص بوده تاخیر تادیه محاسبه می شود که باید جداگانه به دادگاه یا شورای حل اختلاف دادخواست بدهید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

طبق شاخص سالانه بانک مرکزی محاسبه می شود.

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

خسارت تاخیر براساس نرخ تورم بانک مرکزی محاسبه می شود

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛؛

براساس شاخص نرخ تورم بانک مرکزی

محاسبه شود