مشاوره حقوقی رایگان - قائم مقام یا نماینده قانونی در دعاوی دیوان

با سلام و احترام
با توجه به اینکه در آیین دادرسی دیوان عدالت اداری مرقوم شده است که شاکی یا وکیل یا قائم مقام یا نماینده می تواند دادخواست در دیوان دهد، اولاً قائم مقام چه کسی است؟ دوماً آیا قائم مقام یا نماینده می تواند غیر وکیل دادگستری باشد و وکالت نامه محضری جهت طرح دعوی داشته باشد؟ و در جلسه رسیدگی (در صورت امر دیوان به حضور) به جای اصیل حضور یابد؟
با تشکر از راهنمایی های ارزنده تان

پاسخ ها :

یک وکیل

قایم مقام مانند قیم محجور هست .دخالت غیر وکیل دادگستری در پرونده قضایی جرم و قابل تعقیب کیفری هست