مشاوره حقوقی رایگان - کمیسیون پزشکی سه نفره

سلام/روز بخیر/من با آقایی قصد ازدواج دایم داشتیم و نامزد و محرم یکساله بودیم از قرص هم استفاده میکردم، توی این مدت سه ماه نامزدی3 بار تا پای محضر پیش رفتیم و همه چیز بهم خورد (چون فهمیدیم طرف کارش تلکه کردن این و اون و از لحاظ روان مشکل داره) توی چندماه نامزدی کارهای سخت خونه مثل فرشها را شستم و نظافت میکردم و پانزده/بیست روزی مریضیم به تاخیر افتاد... "دفترچه بیمه دست ایشون بوده و هنوزم هست و بهم پس نمیده" بهم گفت بریم آزمایش بارداری بده رفتیم و برای گرفتن جواب آزمایش خودش به تنهایی رفت و اجازه نداد خودم برم و بعد دیدم برگه شکایت سقط جنین برام آمد؛ ایشان از طریق گوشی من پیامهای در رابطه با قرص سقط جنین برای گوشی خودش فرستاده و با برگه 100 بارداری اقدام کرده...
ایشان شب قبل شکایتش با همراهی پسرش منا کتک زدند و فرداش لکه خونی دیدم ولی نمیدونم مربوط به بارداری بوده یا خیر، پرونده تو دادسرا موجوده...
منا برای کمیسیون پزشکی خواستن میخوام لطف کنید و بهم بگید چه سوالاتی از بنده پرسیده میشه و با پیامهای که با استفاده از خط خودم به گوشی خودش فرستاده در رابطه با قرص سقط جنین راه به جایی میتونه ببره، ممنون بابت وقتی که گذاشتید

پاسخ ها :

یک وکیل

سقط جنین با قرص و پیام نیست . با معاینه دقیق رحم و آزمایشات دقیق هست. از بابت نگران نباشید برای دیگر ادعاها باید شکایت کنید تا رسیدگی شود اگر تمایل داشتید تماس بگیرید