مشاوره حقوقی رایگان - شرب خمر

با سلام .بنده 16 روز پیش بعلت تصادف در حالت مستی به دادگاه و با وثیقه آزاد شدم. منشی بازپرس ارشاد منو ب واحد فرصت معرفی کرد که مراحل آنرا طی وبا نامه تاییدیه به بازپرسی مراجعه کردم.ولی منشی بازپرس گفت چون سابقه ی شرب خمر داری کیفرخواست صادر و پروندت ب دادگاه رفته و برگه ی واحد فرصت و نگه دار ب دادگاه ارائه کن. میخواستم بدونم که تاییدیه واحد فرصت که حکم توبه نامه را دارد برای روز دادگاه تاثیرگذار است یا نه؟ چون چند نفر دیگر هم آنجا بودن که بعد از واحد فرصت بدلیل عدم سابقه از همان دادسرا آزاد شدند. ممنون میشم از راهنمایی هاتون

پاسخ ها :

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

با توجه به سابقه ای که دارید پیشنهاد می شود از کمک وکیل دادگستری بهره ببرید