مشاوره حقوقی رایگان - عدم تعهد فروشنده برای معامله واحد مسکونی تعاونی

سلام و عرض ادب
خواهر بنده سال 91 یک واحد مسکونی تعاونی را خریداری نمودن که سند هنوز آماده نشده بود.
ما در قولنامه بنگاهی و محضری ذکر کردیم که فروشنده موظف است کلیه بدهی و اخذ کلیه مجوزهای مورد معامله از قبیل مفاصا حساب شهرداری، اداره ی اوقاف و غیره را انجام دهد.
مدتی بعد تعاونی مسکن مبلغی را برای انجام امور سند درخواست کرد که فروشنده ی واحد ما و تعدادی از مالکین دیگر حاضر به پرداخت نشدن و طرح شکایت کردن و دادگاه حق را به تعاونی داد.
امسال تعاونی درخواست مبلغ 10 میلیون تومان کرده و فروشنده با ادعای مبنی بر اینکه واحد را فروخته، پس کلیه مبالغ بعهده ی ما میباشد، حاضر به پرداخت نیست.
ما چه باید بکنیم ؟
در ضمن تعاونی از آبجی بنده مبلغ 2 میلیون تومان را خواسته با عنوان اینکه این مبلغ بعهده ی خریدار میباشد...
و خواهر بنده نیز برگه ی را توافق پرداخت این مبلغ امضا کرده...
و نیز عنوان کرده که طرف حساب آبجی بنده میباشد و خواهر من باید مبلغ 10 میلیون و پرداخت کند و فروشنده مشکل تعاونی نیست بلکه مشکل خواهر من است ...
لازم به ذکره که من قولنامه بنگاه و محضری را به اتحادیه املاک بردم و مشاوره اونجا تشخیص دادن که کلیه بدهی ها بعهده فروشنده است.
و این درسته که من اگه بخوام شکایت کنم , هزینه وکیل و دادگستری بیش از این هزینه 10 میلیون تومان میشود ؟ و اینکه فروشنده میتواند با توجه به بندی که ذکر کرده اگه مورد معامله قانونا قابل انتقال به خریدار نبوده ضمن استرداد ثمن باید 20 میلیون تومان خسارت پرداخت کند ، معامله را فسخ کند که با پرداخت این 20 میلیون صاحب ملک شود مجددا ؟
مرجع رسیدگی به این مشکل کجاست و راهنمایی شما اساتید در این مورد چیست؟

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام . در خصوص حق الوکاله هر وکیل رویه خاص خودشو داره و مبالغ هم متفاوت می باشد و لزوما شما نباید بیشتر خرج کنید . مبالغی که فرمودید و با توجه به بند قرارداد قابل مطالبه است . قابل فسخ هم نیست . شما باید به دادگاهی که ملک شما در اون حوزه هست مراجعه کنید ولی قبلش باید به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید