مشاوره حقوقی رایگان - عدم انجام تعهد تعاونی مسکن

عرض سلام ووقت بخیر

حدود ده سال پیش تعاونی مسکن اداره پول گرفتند برای زمین همه اقساط تمام شد یک قولنامه هم دادند تا الان هی وعده دادند که داریم حل میکنیم ولی زمین ظاهرا هم مدعی دارد و هم قسمتی نیز ملی است که مسکن و شهرسازی مدعی آن است و فروشنده هم سند به تعاونی منتقل نکرده و جالب اینکه تعاونی هم از فروشنده شکایت نکرده در این مدت هم هیچ مجمعی تشکیل نشده حالا با اعتراض اعضا تازه شرکت تعاونی را تمدید کردند میخواهند مجمع تشکیل دهند سئوال اینکه آیا اعضا میتوانند بگویند همان هیات مدیره قبلی که زمین مشکل دار خریده اند باید باشند تا مشکل را حل کنند واگرنه اگر مشکل حل نشود میتوان از مدیر عامل و هیات مدیره قبلی شکایت کرد اصلا الان بهتره بریم سمت شکایت یا صبر کنیم ببینیم هیات مدیره جدید چکار میکنن و در صورت شکایت باید از شخص مدیران شکایت شود یا تعاونی و به کجا و به چه عنوانی
ممنون میشم راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر ملک مشکل دارد می توانید معامله را باطل و ثمن معامله را به نرخ روز مطالبه کنید، یا اینکه دادخواست الزام به ایفای تعهد بدهید.