مشاوره حقوقی رایگان - سو پیشینه پدر در استخدامی فرهنگیان

با سلام پدره من به دلیل چندتا عکس و ارسال پست های سیاسی به زندان رفته و 2 الی 3 روز اونجا بوده میخوام بدونم این توی قبولی من در دانشگاه برای معلم شدنم مشکل پیش نمیاره؟

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. ملاک مقررات گزینش محل استخدام است . لیکن در پذیرش عمومی دانشگاه ها اثری ندارد . البته اگر بورسیه باشد و تعهد خدمت دارد مقررات آن ملاک عمل است.