مشاوره حقوقی رایگان - اعتبار قولنامه ملک

با سلام خدمت سروران گرامی
من سال 99یک مبایعه نامه نوشتم که خریدار و فروشنده در بیرون از مشاور املاک توافق کرده بودند بعد این قولنامه را نوشتم که شش ماه اعتبار دارد فروشنده در قبال سند خود یک چک به صورت امانت از خریدار گرفت
بعد فروشنده اون چک امانت را آورده به خریدار داده بدون اطلاع املاک طرف خریدار هم برداشته مبلغ چک را عوض کرده دوباره داده به فروشنده اون هم چک‌را ‌پاس کرده بعد اون اتفاق خریدار سه فقره چک داده به فروشنده بدون اطلاع املاک، حالا بعد گذشت دو سال خریدار میگه چرا نوشتی این معامله شش ماه اعتبار دارد؟ من هم گفتم خودتان گفتین نوشتم
میخواستم بدونم آیا خریدار می‌تونه از من شکایت کنه؟ و نیز توضیح به اینکه خریدار پول را بصورت ربا داده به فروشنده یعنی میخواهد به ازای 200میلیون 256میلیون برای شش ماه بگیره

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام این موضوع که فرمودید قرارداد شش ماه اعتبار دارد مبهم است و منظور شما مشخص نیست
اگر منظور مدت حق فسخ از بابت خیار شرط است باید مفاد قرارداد بررسی گردد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر تخلف صنفی باشد امکان شکایت وجود دارد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی اظهارنظر قطعی نیازمند برسی اوراق و گفت و گوی متقابل است

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
نیاز به بررسی مدارک و اسناد مربوطه است.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
ذات معامله بیع شرط با معامله با حق استرداد بوده است در صورت اثبات ربا شما نیز به عنوان معاونت در ربا مسئولیت جزایی دارید .