مشاوره حقوقی رایگان - جرم نگهداری مواد مخدر

با سلام من راننده کامیون ام تصادف کردم لگن وران پایم پلاتینه،ودچارامبولی ریه هستم،پایم دوبارعمل کردم خوب نشدمعیوب هم شد،مسافرکشی میکنم،از زمان تصادف شیره تریاک مصرف میکنم،چون تامصرف نکنم،نمیتونم راه برم،چه برسه رانندگی و گرفتن کلاچ،هیچگونه،سابقه وسوپیشینه،ندارم،از خونه من 180گرم شیره تریاک گرفتن،به قاضی هم گفتم،مال خودمه،و شرایط بدنم این جوریه مصرف میکنم،قاضی 4/700چهارمیلیون و700هزارتومان جریمه 29ضربه شلاق،20روزوقت اعتراضه،من توان پرداخت ندارم اعتراض کنم کم میشه،یامیشه،قسط بندی کرد،ایاسابقه و سوپیشینه میشه،ممنون جواب روبه ایمیلم بفرستین،باتشکر

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
نتیجه قابل پیش بینی نیست.
اگر تسلیم به رای بشید قاضی تا یک چهارم مجازات می تواند تخفیف دهد.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

دوراه در پیش دارید یا تسلیم به رای شوید یک چهارم کم میشود یا تجدیدنظرخواهی کنید شاید کم شود شاید نشود ضمنا سو پیشینه هم محسوب می شود اما دو سال بعد حذف می شود

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بستگی به نظر قاضی رسیدگی کننده پرونده دارد.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود نتیجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه و دفاعیات شما

بنظر اگر جرم محرز است تسلیم به رای بزنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر مجازات خوبی صادر کرده است و درخواست تسلیم به رای نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در هرصورت اعتراض کنید تا بررسی شود

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

مطالعه پرونده کیفری در شعبه دادگاه انقلاب باید انجام شود

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
اعتراض نکنید مجازات مناسبی برای شما صادر شده است بهتر است تسلیم به رای بزنید تا تخفیف شامل حال تان شود و سپس بعلت عدم توانایی مالی در پرداخت درخواست اعسار نمایید ،
بله سوء پیشینه محسوب می شود