مشاوره حقوقی رایگان - شاکی دارم

سلام با مردی درارتباط بودم همسرش فهمید میخواد شکایت کنه میگه فقط میخواد از من شکایت کنه از شوهرش شکایتی نداره ایا میتونه فقط از من شکایت کنه درصورتی ک ارتباط دو طرفه بوده؟ ایا پای شوهرش وسط نمیاد؟وشوهرش صیغه شفاهی برام خونده بود اون الان ازم صیغه نامه میخاد منم صیغه نامه ای ندارم ایا دادگاه قبول میکنه ک صیغه ی شفاهی رو؟ اگه اون اقا انکار کنه بگه نه ما صیغه نبودیم دادگاه چه حکمی میده

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود راه دفاع از حقوق شما وجود دارد
وانگهی باید دید چه مستنداتی علیه شما وجود دارد
اصل بر برائت است مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود و

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

شما باید تصمیم بگیرید یا بگید رابطه‌ای نداشتیم یا بگی صیغه بودم وکلا این رابطه را قطع کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
سوال شما تکراری است و قبلا پاسخ داده شده .

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله امکان اقامه شکایت رابطه
نامشروع مادون زنا وجود خواهد داشت
و اگر شاکی دلیل داشته باشد جرم قابل اثبات است و

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

باید پرونده کیفری در شعبه مورد نظر مطالعه شود

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

صیغه بچه بازی نیست عقد موقت شرعی است با شرایط خاص ان

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
این خانم می تواند شکایت رابطه نامشروع کند و احتمال محکومیت وجود دارد ، بهتر است یا اعلام نمایید صیغه بوده اید و سعی در اثبات ادعای خود داشته باشید و یا اینکه کلا رابطه تان را با همسر این خانم قطع نموده و سعی در عذرخواهی و مصالحه داشته باشید