مشاوره حقوقی رایگان - خانواده حضانت فرزند

سلام بنده دوسال هست که در خارج از کشور زندگی میکنم که در مدت حضور خودم در اینجا به صورت غیابی با همسر سابقم ازدواج مجدد کردم که یکی از شروطشون برای برگشت گرفتن حضانت بچه ها بود که بنده قبول کردم. سوال اول اینکه این حضانت اگر طلاق بین ما جاری بشه از بین میره یا نه. سوال بعدی اینکه همسر من تمایلی به خارج اومدن و ادامه زندگی با بنده رو نداره ولی من میخام که بچه ها پیش خودم که دوتا دختر هفت و چهارساله هستند بزرگ بشن و ادامه تحصیل بدن و بنده هم از حمایت کامل دولت آلمان برای بچه هام برخوردارم حالا امکانش هست که همسر من بتونه بچه هام رو ممنوع الخروج کنه بنده هم به پدرم وکالتنامه تام دادم برای انجام کارهای اداری و حقوقیم در ایران ممنون میشم راهنماییم کنید.

پاسخ ها :

ابوالفضل  نجفی خشنو

جناب آقای ابوالفضل نجفی خشنو:

نیاز به مشاوره حضوری دارید در جهت همکاری با بنده تماس حاصل فرمایید

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،بچه هاتاسن هفت سالگی درحضانت مادرمیباشند،پس ازآن درحضانت پدرقرارخواهندگرفت.موفق باشید