مشاوره حقوقی رایگان - تنفیذ قرارداد مالی غیر منقول و الزام تنظیم سند رسمی

خواندگان : ر.ع و م.ع
بسمه تعالی
به تاريخ 1401/07/15و در وقت فوق العاده جلسه شعبه دوم دادگاه حقوقی شهرستان امضاء كننده ذيل
تشكيل است پرونده كلاسه ....تحت نظر قرار دارد با استعانت از خداوند متعال و اعلام ختم دادرسی ، به شرح ذيل مبادرت به صدور رای در پرونده ميگردد.
رای دادگاه:
نسبت به دعوی خانم ص. به طرفيت آقا و خانم ر. ر.ع و م.ع به خواسته صدور حکم به تنفيذ صلح نامه عادی مورخه 208/1401 و خسارات دادرسی ، نظر به اينکه تنفيذ صلح نامه که مدعی و معارض برای آن وجود ندارد و موافق اصل بوده و از طرفی خواسته خواهان تحصيل حاصل محسوب ميگردد و خواهان ميتواند از مزايای آن در حدود قانون بهره مند گردد ، لذا اين قمست از خواسته بر فرض ثبوت فاقد اثر قانونی بوده و خواسته ديگر به تنظيم سندر سمی پلاک ثبتی 50اصلی از 200فرعی با توجه به اينکه در استعلام مرجع ثبتی مالکيت خواندگان تاييد نگرديده است به جهت عدم انتساب دعوی اخير به خواندگان و مستند به ماده 89 ناظر به بندهای 7 و 4 ماده 84 قانون آيين داردسی مدنی قرار رد دعوی در هردو قسمت خواسته حسب مورد صادر و اعلام ميگردد. رای
صادره حضوری و ظرف بيست روز از تاريخ ابلاغ قابل اعتراض در دادگاه محترم تجديد نظراستان ميباشد.
با سلام خدمت وکلای محترم معنی این رای را میخواستم بدونم .

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مطالب ارسالی شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگوی متقابل دارد تا اظهار نظر دقیق بتوان کرد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
دعوای خواهان رد شده است
به دلیل اقامه دادخواست اشتباه

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام دادخواست را درست مطرح نکردید پیشنهاد میکنم از تخصص وکیل کمک بگیرید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

یعنی دعوی دادخواست به علت ایراد شکلی رد شده است

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
این رای نشان میدهد که دعوای خواهان رد شده است.

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام مالک اصلی را طرف دعوا قرارندادید و دعوایتان رد شده

محمد  رضايي

جناب آقای محمد رضايي :

سلام این رای نشان میدهد که دعوای خواهان رد شده است.