مشاوره حقوقی رایگان - مزاحمت

سلام من قبلا با يه نفر در ارتباط بودم البته فقط تلفنی ايشون فامیل من بودند ولی بنا به دلایلی نشد که ازدواج کنیم رابطمونو تموم کردم چون میدونستم نميشه این آقا از همون روزهای اول منو تهدید کرد گفت پیاماتو دارم حتی صدامو ضبط کرده بود بعدا فهمیدم نميدونم از کجا عکس منو گیر آورده آخه من دانشجو بودم نميدونم از دوستام گرفتن یا چی چون فامیلیم این آقا وقتی ميخواستم ازدواج کنم کلی تهدید کرد من الان دو ساله که ازدواج کردم متاسفانه این آقا از فامیلای نزدیکه زن دایی شوهرمه زن دایی شوهرم از طریق اون هر جا ميره پشت سرم حرف زده من میترسم الان باید چیکار کنم چون هيچ مدرکی از این آقا ندارم این آقا هر جا عروسیه که مطمئن باشه من میرم مياد قصدش اذیت کردن منه خواهشا کمکم کنید اینجا هم نمیتونم به کسی بگم

پاسخ ها :

ندا  طاهري

سرکار خانم ندا طاهري :

سلام شکواییه مبنی بر ایجاد مزاحمت و تهدید علیه ایشان مطرح کنید با استناد به مدارک و شهود البته در این مورد حتما وکیل بگیرید

یک وکیل

اگر از آبروتان میترسید فقط قطع ارتباط