مشاوره حقوقی رایگان - تقسیط مهریه

بنده حدود 5 ساله که بیکار هستم، و در این مدت از سرمایه ای که داشتم، امرار معاش میکردم، در سال گذشته در کاری سرمایه گذاری کردم و شکست خوردم و در حال حاضر هیچگونه خونه، ماشین و درآمدی ندارم و همچنان بیکار هستم و روزها را با گرفتن قرض از نزدیکان میگذرانم،
1- در صورتی که به صورت توافقی قصد طلاق از همسرم را داشته باشم و ایشان مهریه اش که 400 سکه هست را طلب کند، معمولا قاضی و دادگاه چگونه عمل میکنند و چه مقدار پیش قسط و قسط تعیین میکنند.
2- آیا تا سکه ی آخر را باید پرداخت کنم و یا شرایطی وجود دارد که در ادامه، پرداخت اقساط ساقط شود.
3- از زمان درخواست طلاق تا پرداخت اولین قسط، معمولا چقدر زمان میبرد.

پاسخ ها :

ندا  طاهري

سرکار خانم ندا طاهري :

سلام تا 110 عدد سکه عندالمطالبه است و مابقی عندالاستطاعه و تقسیط مهریه بستگی به نظر قاضی دارد

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

باسلام
در طلاق توافقی بستگی به توافقات شما دونفر دارد و هرچه شما توافق کنید همانگونه رای صادر خواهد شد . معمولا در طلاق توافقی زن و شوهر توافق نامه مینویسند و براساس آن توافقات گواهی عدم امکان سازش صادر میشود و دادگاه چیزی را به زوج یا زوجه تحمیل نمیکند باید سعی کنید در توافقات آنگونه که میتوانید توافق کنید . اگر توافقی است میتوانید بگویید در قبال طلاق مهریه ات را ببخش یا قسمتی از آنرا ببخش و یا اینگونه میتوانم پرداخت نمایم ویا هر توافقی که بتوانید باهم کنار بیایید .