مشاوره حقوقی رایگان - غرامت و مستمری

با عرض سلام و خدا قوت
من سرباز ناجا هستم و شب اول در یگان برای استراحت به آسایشگاه رفتم ولی به دلیل تخت خواب غیر استاندارد و ارتفاع کوتاه سقف سر من به پنکه سقفی برخورد کرد که متاسفانه الان اثرات ظاهری بدی روی سرم گذاشته البته که بهداری ناجا هم بیش از 3 روز به من استعلاجی نداد و در شرایط سخت خدمتی دچار درد بودم و چاره ای جز تحمل درد و سختی هم نداشتم و الان یک فرم تحت عنوان خسارت از بیمه برای من در نظر گرفته اند که به گفته خودشان مرا مقصر کرده اند تا بیمه به من خسارت بده و الان نمی‌دونم که آیا اینکار روش درستی هست اصلا مبلغی برای جبران این اثرات بر روی سر من میشه یا نه
اگر در این زمینه منو راهنمایی کنین واقعا از شما سپاسگزارم تا با روش درست پیگیری کنم و تا حد امکان نه برای کسی دیگه و جایی دیگه شاهد این بی مسئولیتیها نباشیم چون‌ الان برای من اگر دنیا هم پول بدن دیگه سرم به حالت اول بر نمی گرده

پاسخ ها :

غزاله دخیلی

سرکار خانم غزاله دخیلی :

بند ط ماده 139 قانون مالیاتهای مستقیم مقرر می دارد:
ط - کمکها و هدایای دریافتی نقدی و غیرنقدی موسسات خیریه و عام المنفعه که به ثبت رسیده‌اند، مشروط بر آن که به موجب اساسنامه آنها صرف ‌امور مذکور در بند (ح) این ماده شود و سازمان امور مالیاتی کشور بر درآمد و هزینه آنها نظارت کند، از پرداخت مالیات معاف است.

تبصره – کمکهای نقدی و غیرنقدی که در هر سال مالی به مصرف نرسیده باشد بدون تعلق مالیات به سال مالی بعد منتقل می‌گردد