مشاوره حقوقی رایگان - عدم پرداخت تعمیرات

سلام پدرم مدیر یک ساختمان 8 واحدی هست نصف متساجر و نصف صاحب خانه متاسفانه صاحب خانه ها شبانه روز سر کار هستن یا مدیریت رو تحویل نمیگیرن و پدرم علارغم میل باطنیش مجبوره همچنان مدیر بمونه. اشتباه اینه که طبق توافق هیچ حق شارژی یا صندوقی دریافت نمیشه برای روز مبادا ( هرچند بعضیا حق خودشونو نمیدن وای به حال اینکه بخوان حق شارژ بپردازن)
چند ماهیه یکی از صاحب خانه های جدید (که خودش اینجا زندگی نمیکنه) از پرداخت حق خودش طفره میره میخواد 100 تومان باشه یا 800 تومان. پدرمم حدالامکان خرج تراشی نمیکنه و شاید توی محله ی ما کم خرج ترین ساختمانو ما داشته باشیم ولی همچنان این مشکلاتو داریم. حالا به نظرتون تنها راه چاره در برابر چنین افرادی چیه؟ اینکه پدرم با شصت و خرده ای سال سن به یک نفر که دست کم 30 سال از خودش کمتره زنگ بزنه با کلی خواهش و تمنا که حق پرداختی خودشو بهش یادآوری کنه و طرفم یا جواب نده یا نهایتا بگه باشه چشم ! این به نوعی توهین به حساب میاد آیا تنها راه چاره اینه که شکایت کنیم؟ یعنی برای مثلا 600 تومان که شاید سالی یک بار پیش بیاد باید شکایت نامه تنظیم کنیم بعد از چند روز به دستش برسه آیا بخونه آیا عمل کنه یا نکنه برای ماه ها ی بعدی باز باید همین روال تکرار بشه و... خواهشا در این باره راهنمایی کنید. ممنون میشم
سوال دومم اینه لطفا بفرمایید تا کی مهلت پرداخت وجود داره ما یه تعمیر داشتیم همه واریز کردن تا نهایتا 3 روز این آقا نزدیکه 10 روزه شده هنوز وارریز نکرده فکر میکنه صاحب خانه بودن فقط یعنی گرفتن اجاره از مستاجر !

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

بهتر است مسائل ای چنینی بصورت مسالمت آمیز آمیز بدون مراجعه به مراجع قضایی حل و فصل شود