مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه مهریه

برای مطالبه مهریه اگر قرارداد رهن منزل مسکونی که زوج در آن ساکن است به اسم زوج نباشد آیا زوجه میتواند مبلغ رهن را توقیف کند و یا این ادعا را مطرح کند که زوج برای فرار از توقیف مبلغ ودیعه، قرارداد را به اسم شخص دیگری تنظیم کرده است؟

پاسخ ها :

ندا  طاهري

سرکار خانم ندا طاهري :

سلام خیر ممکن نیست اگر قبل از دادخواست شما اینکارو انجام داه باشد خیر در غیر اینصورت بله

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

باسلام
خیر . البته حتی اگر قرارداد رهن هم بنام خودش میبود مستثنیات دین هست و بعید به نظر میرسید که بتوانید توقیف کنید چراکه، اگر خوانده به جز ودیعه مسکن مال دیگری نداشته باشد و خانه ای که اجاره کرده است در حد شان و عرفش باشد قابلیت توقیف ندارد.