مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

با سلام میخواستم بپرسم در چه صورت وقتی زنی مهریه رو به اجرا بذاره مرد به زندان میره؟
شرایط تقسیط چطوره؟
کسی مثلا ماهی 2 میلیون درامد داره چقدر باید قسط بده؟
ایا خانم پول پیش خونه رو میتونه توقیف کنه؟
درمورد ماشین چی قابل توقیف هست؟ چطور میشه جلوی توقیف رو گرفت
ممنون

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

سلام. اگه بعد از قطعی شدن حکم مهریه فورا دادخواست اعسار بدید مهریه قسطی میشه و هیچگاه زندان نمیشید. میزا اقساط را دادگاه مشخص میکنه. چون خونه جزو مستثنیات دین هست قاعدتا اجرا نباید دستور توقیف پول رهن خونه را بده. ماشین توقیف میشه به شرط اینکه وسیله کار مثل تاکسی نباشه. فقط در صورتی که ماشین به نام یه نفر دیگه بشه.
برای دریافت اطلاعات حقوقی کاملا کاربردی به صورت روزانه، به صفحه اینستاگرام من مراجعه کنید
https://www.instagram.com/m_mostajeran_lawyer